28 juni 2019

20:00 uur opening


20:15 uur Pieter Jonker

Conceptueel woordkunstenaar.

Conceptuele woordkunst is niet alleen uniek en spraakmakend, maar stelt ideeën over wat dichtkunst is, of zou moeten zijn, in een verfrissend nieuw daglicht.

Deze eigenzinnige tak van kunst streeft primair naar nieuwe ontdekkingen en grensverleggende uitingen, waarbij het idee belangrijker is dan de klassieke techniek van het dichten.

De conceptuele woordkunstenaar plaatst veelal dagelijkse gebeurtenissen in een nieuw perspectief, waarmee hij de toehoorder met de nodige humor op het verkeerde been probeert te zetten.


20:30 uur Tuff Enuff Duo

Marcel en Ad zijn sinds 2010 een akoestisch duo. Er bleek vraag te zijn naar akoestische optredens en zij zijn regelmatig op pad door Nederland. Hun optredens worden met succes ontvangen. Samen hebben zij inmiddels 150 optredens gedaan.

De muziek beweegt zich tussen blues/rock/pop/country/jazz en latin. Tuff Enuff beperkt zich niet tot een muziekstijl zodat je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs hoort komen. Herkenbare covers en eigen werk met een hoog “aha” gehalte en een Brabants Blues-sausje. Onder de noemer ‘het hoeft niet hard te gaan om leuk te zijn’ speelt Tuff Enuff op een aanvaardbaar geluidsniveau.

De muziek is toegankelijk voor een groot en divers publiek, voor dinerdates/ kleine kroegen / privé-feesten. Tuff Enuff Acoustic stond onder meer op ‘t bluesfestival in Oosterhout, bluesfestival Big Rivers in Dordrecht en Jazzfestival in Breda.


21:00 uur Pieter Jonker


21:15 uur